torsdag, maj 05, 2016

Mine lokker har det godt ...

Jeg har jo snakket om mit hår før, og folk der følger med herinde, ved selvfølgelig også godt, at jeg har et kæmpe hår med naturlige dreadlocks.
Jeg har efterhånden haft dem i et stykke tid, og de er virkelig også blevet lang her indenfor det sidste stykke tid.


Jeg startede ud med omkring 50 små, forholdsvis tynde dreads …
Her sidder jeg så omkring 3 år efter, med 39 lækre forholdsvis tykke dreads :P
Siden jeg valgte at få dem, har de fået lov til at udvilke sig og passe sig selv. Der er ikke en lok der er ens og jeg elsker dem alle hver i sær …
Det er ligesom børn ;)

Selvom de passer sig selv, skal de jo stadig vaskes. Og det bliver de også … De bliver vasket med det bedste af det bedste, som man kan få til sådan nogle.
Nemlig produkter fra RAW by Dreadheads.

Normalt køber jeg bare en skampoo ad gangen - Men denne gang har jeg lige bestilt en ordentlig omgang af produkter, efter jeg har haft små prøver af det hele.

1. Lavendin - Rosemary Foam Shampoo x2
Super lækker Shampoo med dejlig duft. Man kan få den med anden duft hvis det ønskes. Den er nem at arbejde med, og jeg føler virkelig at den gør det godt for mine lokker. 

2. Locking Gel
En dejlig gel, man kommer i håret efter en badning, så dine dreads holder sig pæne og forholdsvis stramme. Jeg er glad for den .. Mine dreads føles altid så lækre og nye efter brug. 

3. Tightening Spray
Det er det bedste produkt nogensinde! Hvis man gerne vil kører stilen med de naturlige dreads, og bare lade dem leve sit eget liv, er denne spray virkelig god! Den strammer dine dreads op, så du slipper for at sidde og ordne dem i tide og utide. Kan virkelig kun anbefale denne! 

4. Rescue Spray
Helt fantastisk! Jeg har før haft irriteret hovedbund pga dreadlocks. Det skrev jeg med hende der er hovedet bag dreadheads om, og hun sendte mig denne spray. Den hjælper virkelig hvis man føler de klør, eller hovedbunden er irriteret. Derfor bliver jeg ved med at købe den. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar