onsdag, august 13, 2014

Opskrift; mørbrødbøffer med svampe-flødesovs

Nu er vi tilbage efter ferien. En ny hverdag med skole, børnehave og vuggestue. Så det skal helst være nemt for tiden at lave mad, så her er en dejlig nem opskrift!

Du skal bruge:
1 hel svinemørbrad (eller en anden mørbrad?)
en kvart liter piskefløde
250g svampe (sikker vinde, alm. og brune champignon)
1 porrer
1 løg
2 fede hvidløg
ris til antel personer der spiser med
salt
peber
olivenolie

Du skal gøre:
Skær løg, porer og svampe i den str. du lige synes de skal have. Kom det i et ildfast fad. Held fløde over og tilsæt salt og peber. Dine fede hvidløg, skal nu presses. Tag så din mørbrad og skær gode lækre forholdsvis tykke bøffer ud. Læg dine bøffer ovenpå alle dine ting i fadet, og kom lidt olivenolie over. Kom det i ovnen, som står på 200grader i ca. en times tid. Og men det simre derinde, kan du jo sagten lave dit tilbehør, hvor jeg ville bruge ris ;).
VELBEKOMMEN!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar