onsdag, juli 16, 2014

Opskrift; pasta med kødboller.

Denne ret her hedder hjemme hos os: Lady og Vagebond mad ;)
jeg tænker i selvfølgelig godt kan regne ud, at det er fordi det er den ret de to søde hunde spiser. Og da der er små børn i huset, er det altså blevet rettens navn.

Du skal bruge:
500g hakket oksekød
4 forårsløg
2 alm str. fede hvidløg
Mælk
Mel
1 håndfuld spaghetti
1 dåse tomat puré
Lidt oliven olie
Frisk basilikum
Salt
Peber
Vand

Du skal gøre: 
Først skal du lave din fars, til dine kødboller. Dine forårsløg, hvidløg og lidt friske basilikums blade, skal hakkes godt sammen (jeg ville nok presse hvidløgene). Bagefter skal det tilsættes dit hakkede kød. Tilsæt lidt mælk og mel, så farsen får en godt klistret konsistens. Farsen skal smages til med salt og peber. Lav runde boller og steg dem i olie på panden. I mens de står og steger, kan du ligeså godt sætte dine spaghettier over kog. Vand op at koge, salt også tilsidst spaghetti. Tilbage til dine boller, når de er færdig stegte, tilsætter du tomat puréen sammen med lidt vand. Din sovs skal smages til med salt, peber og basilikum. Bland det hele sammen med spaghettien når det er færdigt ;). 
server evt. med friske basilikums blade. VELBEKOM! 

1 kommentar:

  1. Mhm det ser virkelig lækkert og godt ud, mums!

    Knus<3
    www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

    SvarSlet