mandag, juli 07, 2014

Opskrift; forårsruller med grøntsager og nudler



Du skal bruge (20 ruller):
2 gulerodder
En tredjedel ad et hvidkåls hoved
1 porrer
2 håndfulde bønnespirer
0,5 squash
Oliven olie med hvidløg
Salt
Peber
To håndfulde glas nudler
Frosset rispapir
En hel masse olie til at stege i

Du skal gøre:
Det første du bare SKAL gøre, er at være sikker på at dine rispapir er tøet op. Hvis du ikke ved hvilke du skal købe, så gå i en asiatisk forretning og spørg. Men brug dog aldrig dem fra føtex eller diverse forretninger, da de ris papir man køber der, bedst egner sig til den rå type forårsrulle. Nu kan du passende, hælde kogende vand over dine glas nudler, som skal trække i 20 minutters tid. Skær/riv alle grøntsagerne og steg dem i oliven olie, med hvidløg, på panden. Smag til med salt og peber (ALTID!). Læg et papir så det ligger som en diamant og ikke som en firkant. SÅ ligger du fuld og nudler i den ene spids top, også ruller du og folder siderne, før du ruller den helt på plads. Olien skal i en gryde der kan tåle friture, også skal den ellers bare varmes godt og grundigt op. Ned i med rullerne, og giv dem stegning til de er gyldne. Læg dem på fedtsugende underlag.
Så kan du servere dem som du vil, varme eller kolde ;)
VELBEKOMME

1 kommentar:

  1. Nu har jeg købt rispapir (ikke frost) fra netto og meningen var, at de skulle steges,, hvad sker der ved at stege det fra netto/Føtex?

    SvarSlet