torsdag, januar 30, 2014

Opskrift; Pasta Carbonara

Nu er det ved at være slut på "hverdagen" i denne uge, og vi har haft italiensk mad tema. Her er lige en opskrift på den velkendte, Pasta Carbonara :)


Du skal bruge: (til 4 personer)
500g spaghetti eller pasta
200g bacon 
4 æg
1 spsk parmesan ost 
0,5 dl piskefløde

Hvad skal du gøre?
Du skal starte med at koge din pasta. Mens den står og passer sig selv, pisker du let (altså i hånden) øg, lidt salt, lidt peber og fløde sammen. Stil det fra dig og steg så dit bacon. Læg dit bacon på en tallerken med en serviet på, sådan så fedtet suges væk så dit bacon bliver mega sprød. Når pastaen er færdig hældes/sies vandet fra. Tilbage med din pasta i gryden, fjern gryden fra den varme plade på komfuret. Nu kommer det svære .. Din ægge-fløde blanding skal nu i pastaen, og du skal PASSE PÅ at dit æg ikke "scrambler". Det skal rodes rundt i pastaen, men stadig være snasket og sovset. Tilsæt bacon :) 
Serveres med en smule frisk kværnet peber over sig og selfølgelig med, SKE OG GAFFEL!!! 

Velbekomme :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar