onsdag, april 24, 2013

Ugens ret!

PASTA GORGONZOLA!!

Jeg er KÆMPE KÆMPE fan af Italiensk mad, og da det næsten er det eneste min kan finde ud af, jamen så er det noget der hænger fast i hovedet på mig.
Her den anden dag fik vi nemlig; Pasta Gorgonzola!

Det skræmmer nok en masse, da det jo er blåskimmel ost .. Men mand jer lige op, for det her er simpelt, og smager FANTASTISK!

Køb ind:
500 g frisk pasta/spaghetti
2 pakker bacon (ca. 250 g)
300 g gorgonzola
lidt mælk
salt
peber

Sådan laves det:
klip eller skær bacon i stykker og steg det på panden, hæld bacon fedtet i en gryde og smelt på lav blus gorgonzola sammen med fedtet, tilsæt salt og peber alt efter smag. For en mindre tyk konsistens kom lidt mælk eller fløde i ;). Kog dine pastaer imens, og voila .. Lækker nem hurtigt italiensk ret, med en lille bacon topping!

VELBEKOMME!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar