mandag, november 26, 2012

Kartoffel-porrer suppe

I dag har vi fået Kartoffel-porrer supper, hvoraf toppingen har været bacon og forårsløg, og tilbehøret har været ostebrød ..
Det så sådan her ud:
Til denne lækre suppe skal din indkøbsliste se sådan ud:
1 bagekartoffel
2 porrer
1/2 løg
1 hønsebouillon
2 stk. persillekviste
2 stk. timian kviste
150g bacon tern
0,25l madlavningsfløde
1 pose frisk mozarella
1 baguette

Tilberedning:
1. Skræl kartoflen og skær i tern, rens porrer og snit fint, snit også løget og kom det hele i en gryde, til kogning sammen med bouillon, persille og timian. Kom en smule salt og peber i. (kom evt. et par fede hvidløg i, til at give ekstra smag). Kog i ca. 20 (eller til kartoffel ternenen er bløde).
2. Tage stilkene fra persille og timian fra, og bland så massen med fløden (fløden kan undlades hvis man synes massen er god som den er. For mere fedtfattigt brug mælk i stedet for). Lad suppen simre.
3. Skær revner i brødet og fyld dem med frisk mozarella, kom evt lidt salt mellem også, for at fremhæve smagen. Bag til osten er smeltet. OBS - husk at bage uden varmluft, for ellers bliver brød skorpen for brændt.
4. Steg bacon og skær forårsløgene i små ringe, server som på billedet ..

Og så er der ikke mere at sige end velbekomme :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar