onsdag, juli 25, 2012

turister, helt seriøst?

Jeg sidder her kl. 23 om aftenen, og svenske små børn på 7år (et gæt) render rundt og skriger og larmer som jeg ved ikke hvad, nede på gaden!!
Min søn sover, og i larmer helt vildt meget! Kl. er mange og i burde gå i seng?
Jeg selv ser film, og i larmer og forstyrrer så jeg ikke kan se den i ro og fred!? Hvad er meningen?

7 kommentarer:

 1. Det var da irriterende!!!
  Underligt også at de må være ude.

  SvarSlet
 2. I know the feeling..
  Vi ligger ved siden af et yngre dansk par på camping pladsen.. Vores unger bliver puttet kl. 20 (børn i de små aldrehar virkelig behov for deres gode lange søvn) også selvom vi er på ferie. Alt hvad de skal opleve har de gjort i løbet af dagen.
  Nå men dette såkaldte unge par har en lille datter på 3 år. Og hver aften hele ugen er hun stadig ikke puttet når manden og jeg går i seng kl. 23.30. De har 4 biler holdende om aftenen fordi de får besøg af allllle deres venner and what not!! De spiller musik og snakker højt højt højt..
  Amen jeg har sgu så ondt af den lille pige. Om dagen går hun bare og hænger og ligner noget der er løgn af træthed og udmattethed :(

  Jeg fatter ikke man kan være så ligeglad med sine unger!! (det fornemmer man virkelig de er)
  Øv!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes bare ikke det er i orden!?
   Selvom jeg godt ved at det jo slet ikke er noget jeg skal bestemme. Men synes det er synd for de børn. De får så mange indtryk i løbet af dagen, så jeg tænker da de må være utrolig overtrætte de børn..

   Slet
 3. Hun er ikke bare træt.. Hun er en zombie. :( Og nej man kan intet gøre og det er ikke mig der bestemmer.. Men nøj det gør ondt i moderhjertet :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kunne jeg godt forestille mig!

   Slet
 4. Det er bare så irriterende sådan noget!
  Herhjemme bliver Oliver også næsten dagligt vækket af scootere der kører for fuld hammer og dyt, forbi vores soveværelses vindue.. og vi er jo ligesom nødt til at have vinduet åbent i den her varme.. åh jeg bliver sinddsyg af det..

  Skal vi ikke gå sammen og banke alle dem som forstyrrer vores børns søvn ? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den idé er jeg helt med på! :D

   Slet