onsdag, marts 14, 2012

Ugens ret!

Pasta med Oste nødesovs (vegetarret - smager ualmindeligt fantastisk!)




4 personer
Indkøbsliste:
Friske tortellinier med ost 500g
Frisk timian
Ricotta Ost (50g til sovs, og noget til at komme ovenpå)
Valnødder 100g
Pinjekerner 100g
Fløde (du kan jo selv bestemme procenten af fedt), jeg ville nok ikke bruge det hele i en halv liter, men køb det for at være sikker.

Fremgangsmåde
Hak valnødderne, rist valnødder og pinjekerner i oliven olie. Kog pasta og begynd på sovsen. Fløde og ricotta ost varmes sammen til en masse, go smages til med salt, peber og timian, nødderne kommes i sovsen. Blandes med den færdig kogte pasta. 
Det skulle serveres med ricotta ost i toppen, men jeg serverede det i dag med ciabatta brød, også super lækkert!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar