søndag, marts 11, 2012

Top 10 list LINKS

Jeg fik sådan lige en lyst til at komme med min top 10 liste, af hjemmesider som jeg simpelthen nyder at bruge min tid på.
Det vil måske have interesse for nogen, og måske slet ingen interesse for andre ..

Men, here it goes:
http://www.facebook.com/, ja selvfølgelig kommer facebook ind på en første plads, for hvilket andet mennesker åbner snart ikke denne side som det første i sin browser. Ja, i hvert fald gør jeg det. Facebook står ALTID åben.
http://www.ungmor.dk/, som nummer to har vi ungmor, og det er fordi jeg ikke kan lade værre med at gå ind og tjekke, hvad de skønne kvinder skriver om :). Gode råd og lumrer snakke, lige noget for mig!
http://www.blogger.com/, klart at den ligger højt, nummer 3 går til blogger, fordi det er her jeg skriver indlæg og fortæller om mit "fantastiske" liv!
http://www.viaplay.dk/, ja jeg har jo ikke tv, så derfor ser jeg min daglige dosis fjernsyn her ;) nummer 4 til viaplay
http://www.youtube.com/, kunne jeg måske leve uden musikken? på nummer 5 kommer youtube, bruger meget tid her. Enten med at lytte til musik, eller med at ligge noget ud selv.
http://www.bandbase.dk/, endnu mere musik, JA TAK! Her bruger jeg tiden indimellem. Det er nemt at finde nogen at spille med herinde, og dejligt at høre lidt andet musik, end det som man normalvis kender til i forvejen. Nummer 6 til bandbase! (Tidligere kendt som mymusic)
http://www.aalborgfrimenighed.dk/, her læser jeg om hvad der sker omkring mig i min menighed. Aalborg frimenighed har også en plads her, nummer 7.
http://hm.com/, uh ha, farlig hjemmeside. Jeg bruger mange penge her, mest når det handler om tøj til Oskar. En ottende plads, til den forfærdelige penge fanger!
http://www.ultimate-guitar.com/, Jeg slår nogen gange sange op her, hvis jeg er interesseret i at spille dem på guitaren. Men da guitaren er i lidt dårlig tilstand lige nu, ryger Ultimate guitar ned på en niende plads.
http://www.dating.dk/ og http://netdate.dk/, sidst og ikke mindst pinlig, kommer dating og netdate, som nummer 10 - jep jeg har en bruger profil derinde, og bruger dem da indimellem :P

Så ja.
Håber at nogen kunne bruge dette til noget
og ellers ..
FORSAT GOD SØNDAG :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar